Flow
Hydrogenrigt vand gør hele forskellen!
”Det er ikke en overdrivelse at sige, at hydrogens virkning i terapeutisk og preventiv medicin kan blive enorm i fremtiden.” – Artikel om molekylær hydrogen i Free Radical Research, 2010.
Hydrogenrigt vand er en ungdomskilde
Derfor kan man med rette kalde den molekylære hydrogenterapi for et sandt videnskabeligt gennembrud. Jo, mere de forsker i det molekylære hydrogen (H2), desmere ser det ud til at have den ønskede effekt som det en ungdomskilde må indeholde.
Siden 2007 er der blevet dokumenteret over 1000 videnskabelige artikler. Indtil nu er det påvist at molekylært hydrogen H2 har indflydelse på omkring 170 forskellige sygdoms-modeller hos mennesker. Og studier viser at det molekylære hydrogen har en overordentlig terapeutisk effekt.
Effekten af det molekylære hydrogen er blevet iagttaget i alle væv og sygdomstilstande, herunder hjernen, rygmarv, øjne, øre, lunge, hjerte, lever, nyre, bugspytkirtel, tarm, blodkar, muskler, brusk, stofskiftet, og betændelse / allergi osv.
Molekylær Hydrogen (H2) den mest powerfulde antioxidant
Drik hydrogenrigt vand som en terapeutisk og preventiv strategi mod livsstilssygdomme. Disse truer vores sundhed på grund af den udbredte oxidative stress. Denne oxidative stress tilstand er årsag til mange af de sygdomme vores samfund kæmper med. Såsom kræft, diabetes, parkinson, alzheimer, allergi, inflammation mm. Det har overrasket videnskaben, hvor enorm stor
virkning det molekylære hydrogen har. Dette for længst glemte molekyle kan meget vel blive nøglen, der kan revolutionere sundhed og wellness.
Drik dig til flere antioxidanter end du kan spise
En af de største sundhedsmæssige fordele ved at drikke hydrogenvand er de massive mængder af antioxidanter der er i hvert glas. Antioxidanter er livsnødvendige fordi de bekæmper den skadelige effekt, som visse molekyler er skyld i – nemlig de frie radikaler.
De frie radikaler er positivt ladede ustabile molekyler, som indeholder ilt. Disse molekyler er på jagt efter et manglende elektron, som de selv har brug for – så de kan blive stabile. De gør alt hvad de kan for at lave så meget ballade som muligt – ved at stjæle en elektron, hvor det er muligt – og de går ikke af vejen for noget.
“En person kan ikke spise nok frugt og grønt på en hel dag, til at komme i nærheden af den power af antioxidanter, der er i bare et glas hydrogenvand”. – Dr. Horst Filtzer, Medicinsk læge fra Harvard Universitet.
Oxidativ stress og antioxidanter
De er skyld i det man kalder oxidativt stress, en kemisk reaktion, som resulterer i en skadelig virkning i kroppen. “Det svarer til at ruste”, siger miljøtoksikolog Takayuki Shibamoto, Ph.D., fra University of California. Han sammenligner det med når rust begynder at nedbryde metaldele i en maskine og dermed nedsætter deres funktionsevne. På samme måde svækker de frie radikaler organismens evne til at udføre sine opgaver. Vi kender det også fra et frisk æble, som bliver brunt efter det er skåret midtover. Det skyldes oxidering fordi det bliver udsat for ilten i luften. “Det kan give meget alvorlige skader – både direkte og indirekte”, siger han.
“Faktisk defineres aldring undertiden som en ophobning af skader forårsaget af frie radikaler.” – Miljøtoksikolog Takayuki Shibamoto. Der er mange videnskablige undersøgelser der viser at hydrogenvand har antioxidanter i sig, som eliminerer de skadelige frie radikaler. Disse ødelæggende ustabile ilt molekyler er skyld i at cellerne ødelægges, mange sygedomme og i at vi ældes hurtigere.
Antioxidanter
De antioxidantiske hydroxyl ioner tilfører det manglende elektron, så skader i cellerne, vævet eller på vores DNA minimeres. Forskere har beregnet sig frem til, at hver celle i kroppen hver dag udsættes for cirka 10.000 angreb fra frie radikaler, med skader på især cellernes gener. Denne tendens forværres desværre med alderen. Ældre har fx ni gange så ofte mutationer i cellerne i forhold til spædbørn.
Ved nærmest alle sygdomme spiller de skadelige frie radikaler en meget stor rolle. Ikke nok med at iltningsskaderne fra de frie radikaler kan skade vores DNA eller cellevægge. Denne svækkelse kan også åbne op for sygdomme som åreforkalkning, kræft, diabetes og Alzheimers mm. Faktisk defineres aldring undertiden som en ophobning af skader forårsaget af frie radikaler. Ved at tilføre massive mængde af antioxidantiske hydroxyl ioner, ioniserede mineraler og vigtigst af alt det molekylære hydrogen (H2), så kan vores organisme sætte tempoet ned for den tidlige ældning og modvirke de skadelige og ødelæggende frie radikalers påvirkning i kroppen. Det foreligger der flere videnskabelige undersøgelser, som dokumenterer.
